Een van de vrienden van onze stichting is de webshop HelpLocalwithLove. Zij zijn onlangs een actie gestart. Daar wil ik graag meer over vertellen want het komt onze stichting ten goede.

Wat doet deze organisatie?

Deze webshop is een initiatief van een aantal mensen met een passie voor reizen. HelpLocalwithLove wordt gerund door mensen uit Nederland en Marokko. Het Nederlandse deel van het team doet dit werk grotendeels vrijwillig. De opbrengst komt dus zo veel mogelijk ten goede aan de mensen die het nodig heeft.
Zij verkopen handgemaakte producten uit Marokko, Nepal en Sri Lanka.

Black Friday versus Fair Friday.

Eerlijk is eerlijk; HelpLocalwithLove is ook  best dol op koopjes en aanbiedingen. Maar wat er gebeurt op Black Friday gaat ons wat te ver. Waarom wordt er zo gesmeten met kortingen en hoeveel verdienen de grote ketens dan normaal aan producten als alles ineens zo goedkoop kan zijn?

Wij doen het liever een beetje anders.

HelpLocalwithLove maakt er een Fair Friday van. Dat betekent dat je bij hun op vrijdag 25 november geen mega aanbiedingen of kortingen ziet (sorry!), maar dat zij wat anders doen;

VAN ALLE AANKOPEN OP VRIJDAG 25 NOVEMBER GAAT 20% VAN DE OPBRENGST NAAR ‘HUN’ GOEDE DOELEN IN MAROKKO, SRI LANKA EN INDONESIË.

Dus een mooi woon accessoire, tas of speelgoed voor jou en extra geld voor Stichting MoralCompassNL, Friendship Foundation en Stichting Yayasan Setetes Embun.

Zo maken we iedereen blij!

www.helplocalwithlove.shop   

Groet! Malika

Leave a reply

MoralCompassNL is een non-profit organisatie met als doel om de armoede in Hassi Al Bagar van onderop te doorbreken.

Contact

KvK: 80032214 Bank: NL71BUNQ2051291543

Copyright © 2020 Stichting MoralCompassNL | All Rights Reserved