0.21%
€205,21 Raised
€100.000,00 Goal
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Doneer snel en veilig met Stripe

Hoe het werkt: Een Stripe venster wordt geopend nadat je op de knop Nu doneren hebt geklikt, waar je veilig je donatie kan doen. Je wordt dan teruggebracht naar deze pagina om je betalingsbewijs te bekijken.

MoralCompassNL

25.00
Bouw gemeenschapscentrum

Totaalbedrag: €100,00

De acties van de stichting leidden tot de oprichting van een lokale (vrouwen) Vereniging Malika voor Ontwikkeling en Solidariteit. Er ontstond tegelijk in het dorp steeds meer behoefte aan een centraal punt voor de diverse initiatieven van zowel de lokale vrouwenvereniging als van de stichting MoralCompass. Alwaar de iniatieven konden samenkomen en uitgevoerd, voortgezet en uitgebreid. De vrouwenvereniging richtte met hulp van de stichting een lokaal gemeenschapscentrum op dat op 12 december 2021 openging. Alle initiatieven van de stichting en de vrouwenvereniging krijgen hier een plek. Dit is tevens een centraal steunpunt waar de dorpsbewoners welkom zijn met hun vragen op maatschappelijk- en gezondheidsvlak en waar vervolgens ook ondersteuning op volgt.

Het gemeenschapscentrum beoogt toekomstperspectief en vooruitgang voor haar dorpsbewoners.

Het huidige gemeenschapscentrum is gevestigd in een gehuurd pand. De financiering is niet toekomstbestendig. De huur wordt betaald uit giften en het is te klein. Naailessen worden in de gang gegeven, extra lessen in een garage elders, educatie in een te kleine ruimte en de keuken heeft beperkte bewegingsruimte. MoralCompassNL beoogt dan ook de bouw van een nieuw gemeenschapscentrum , voor uitbreiding en voortzetting van activiteiten op grotere schaal.

Leave a reply

MoralCompassNL is een non-profit organisatie met als doel om de armoede in Hassi Al Bagar van onderop te doorbreken.

Contact

KvK: 80032214 Bank: NL71BUNQ2051291543

Copyright © 2020 Stichting MoralCompassNL | All Rights Reserved